OMFA

ÚJ KONYHÁT AZ OMFÁTÓL

Én - hiszen nem értek hozzá - adtam neki egy meglehetősen ügyetlenül megrajzolt elképzelést az „én konyhámról”. Miután gondosan megnézte (és megdicsért), elmondta az ő elképzelését, ami sokkal jobbnak, sokkal praktikusabbnak tűnt az enyémnél. Különösen, amikor a vázlatrajzát is megláttam. A színválasztásnál mindent figyelembe vettünk (mert mindig minden ötletét megbeszéltünk): ne szűkítse a teret, hangulatos legyen (zöld lett végül is), sőt: a munkaasztal színe tökéletesen alkalmazkodott a padlócsempe színéhez.

 

Akkor még nem volt divat nálunk, mi Finnországból hoztuk a beépíthető szárítók ötletét, de még az alul nyitott, elöl zárt szárító is elkészült.

Nem vagyok egy „konyhatündér”, nem is lettem azzá. De legalább szívesen megyek a konyhába, kellemesebben elférünk, és mindennek van helye!!! Igazándiból mutogatni szeretem a vendégeinknek, mert észrevettem, hogy mindenkinek nagyon tetszik, és azonnal elkérik Lóránd telefonszámát is.

 

Tőkés-Szombath Hédi

Amit kínálunk

  •  Konyhabútor tervezés
  •  Konyhabútor készítés
  •  Egyedi bútor tervezés
  •  Egyedi bútor gyártás
  •  Belső terek teljes körű belsőépítészeti
     tervezése, bútorozása

Mit mondanak Vevöink?

Nagyon sok örömöt szerzett a pontos munkájával. Ezért is szeretném megkérni, hogy segítségemre legyen egy új feladat megoldásában! Várom hívását!

 

Szívós Márta

 

A konyhánk meglehetősen kicsi méretű. A hagyományos (gyári) típuskonyhabútor igen sok helyet elfoglalt, ám rakodótere, munkaasztala alig volt, miközben több négyméternyi terület kihasználatlanul tátongott a felső régiókban. Pár évvel ezelőtt döntöttük el, hogy „tégláig” (alul-felül-oldalt) mindent kicserélünk. A véletlen hozott össze bennünket Szabó Lóránddal. Amint a felújítási munkálatok elkezdődtek, mi is leültünk megbeszélni az elképzeléseinket.

 

Bővebben...:

 

Nagyon sok tervem, elvárásom volt a leendő konyhám kinézetével és funkcióival kapcsolatban.

Fontosak számomra a részletek, a beépített világító polctól a kis rekeszekig, a felnyíló ajtótól a sarokszekrényig.

Pontos látványterv alapján készült el a végeredmény, és teljesen olyan, mint amilyennek megterveztem. A legnagyobb fejtörést a sziget munkalapja okozta, mert ez egyben étkezőasztal is, ezért nem egyszerű munkalapot akartunk rá. Végül két darabból tökéletesen összeillesztett "asztal" lett az eredmény, ami ideális hétköznapokon és ünnepeken egyaránt.

 

Bővebben...:

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

PR Csopor