OMFA

ÚJ KONYHÁT AZ OMFÁTÓL

A tervezéstől a beszerelésig


Konyha lépésről lépésre

 

 • Irodánkban segítünk megtervezni konyháját. A folyamat elejétől lesz egy személyes szakmai segítője, akivel az egész munka során együtt fognak működni. Szükségünk lesz a helység pontos méreteire víz, gáz és elektromos kiállásokkal. A tervezés során nemcsak az alsó, illetve felsőszekrények helyét, számát döntjük el, hanem a belső vasalatok, fiókok típusát, sarok elemeket, világítást,stb. a fontos ergonómiai szempontokat figyelembe véve. 

  OMFA Konyhabútor tervezés

 • Amennyiben ügyfelünk igényli, kezdhetjük a tervezést a helyszínen is. Ez minimális költség térítés ellenében lehetséges, melyet rendeléskor a bútor árából jóváírunk.

 • A következő lépés az anyagok kiválasztása. Tanácsot adunk stílusban, színekben, anyagokban az Önnek megfelelő árfekvésben. Ha már kész tervvel jön, átbeszéljük, elmondjuk esetleges észrevételeinket, de mindenképpen tiszteletben tartjuk az Ön igényeit. 

 • 4 munkanapon belül elkészítjük részletes árajánlatunkat, melyet e-mailen továbbítunk. Árajánlatunkban foglaltatik a bútor anyagának és elkészítésének teljes költsége, a helyszíni felmérés, tanácsadás és beszerelés, azaz minden az első megkereséstől az első főzésig.
  Amennyiben szükséges, átdolgozzuk, megbeszéljük megint, elkészítjük a számítógépes látványtervet. Addig egyeztetünk, amíg meg nem találjuk a megfelelő megoldást. 

 • Az árajánlat elfogadása után 50 % előleget kérünk, innentől számított 4-6 hét a konyha beszerelése. 

 • Ezután kerül sor a helyszíni felmérésre, majd elkezdjük a bútor gyártást.

  OMFA konyhabútor készítése a műhelyben

 • A beszerelés időpontját 4-7 nappal a bútor elkészülése előtt pontosítjuk ügyfeleinkkel. Amennyiben mosogatót, gépeket is nálunk rendelt, azt is a bútorral együtt szállítjuk. A konyha beszerelése magában foglalja természetesen a gépek beszerelését is. Munkatársaink általában 1-2 nap alatt beépítik otthonában az elkészült új konyhabútort. A nap végén személyes segítője átadja Önnek az új konyhát a szükséges garanciajegyekkel, használati utasításokkal, és karbantartási útmutatókkal. Az átadáskor kerül sor a hátralék rendezésére.

 • A munkafolyamat akkor ér véget, ha ügyfelünk elégedetten átveszi minden tekintetben kész konyháját.

 • A konyhabútor elkészítése után is az Ön rendelkezésére állunk. Ha az első néhány napban valamilyen rendellenességet tapasztal, kollégáink kimennek Önhöz, és elvégzik a szükséges korrekciókat (ilyenre ritkán van szükség). A garanciális időszakban, de akár azon túl is, bármilyen gond vagy kérdés esetén hívhat minket, és segítünk megoldani a problémákat.

  OMFA készítésű luxuskonyha

Amit kínálunk

 •  Konyhabútor tervezés
 •  Konyhabútor készítés
 •  Egyedi bútor tervezés
 •  Egyedi bútor gyártás
 •  Belső terek teljes körű belsőépítészeti
   tervezése, bútorozása

Mit mondanak Vevöink?

Nagyon sok örömöt szerzett a pontos munkájával. Ezért is szeretném megkérni, hogy segítségemre legyen egy új feladat megoldásában! Várom hívását!

 

Szívós Márta

 

A konyhánk meglehetősen kicsi méretű. A hagyományos (gyári) típuskonyhabútor igen sok helyet elfoglalt, ám rakodótere, munkaasztala alig volt, miközben több négyméternyi terület kihasználatlanul tátongott a felső régiókban. Pár évvel ezelőtt döntöttük el, hogy „tégláig” (alul-felül-oldalt) mindent kicserélünk. A véletlen hozott össze bennünket Szabó Lóránddal. Amint a felújítási munkálatok elkezdődtek, mi is leültünk megbeszélni az elképzeléseinket.

 

Bővebben...:

 

Nagyon sok tervem, elvárásom volt a leendő konyhám kinézetével és funkcióival kapcsolatban.

Fontosak számomra a részletek, a beépített világító polctól a kis rekeszekig, a felnyíló ajtótól a sarokszekrényig.

Pontos látványterv alapján készült el a végeredmény, és teljesen olyan, mint amilyennek megterveztem. A legnagyobb fejtörést a sziget munkalapja okozta, mert ez egyben étkezőasztal is, ezért nem egyszerű munkalapot akartunk rá. Végül két darabból tökéletesen összeillesztett "asztal" lett az eredmény, ami ideális hétköznapokon és ünnepeken egyaránt.

 

Bővebben...:
PR Csopor