OMFA

ÚJ KONYHÁT AZ OMFÁTÓL

Bemutatkozás

 

OMFA Csapat

Gondos tervezés, precíz kivitelezés ,megbízhatóság,szaktudás,személyre szabott ügyfél kezelés.
 Ezeknek az irányelveknek igyekszünk maximálisan megfelelni.

 

Célunk olyan igényes belsőépítészeti terek kialakítása, melyek az otthon melegét árasztják és kellemes környezetet teremtenek használóik számára.

 

Minden bútor elkészítésénél arra törekszünk , hogy megrendelőink egyedi igényeit, elképzeléseit a saját ötleteinkkel és tanácsainkkal segítve a legmesszebbmenőkig megvalósítsuk, mert számunkra legfontosabb az elégedett ügyfél.

 

Mindehhez a hátteret jól felkészült és felszerelt cégünk, az Organikus Manufaktúra kft. biztosítja.

 

Vállaljuk lakásbelsők tervezését lakberendezőinkkel, egyedi gardróbok, konyhabútorok gyártását, valamint üzletberendezések, éttermek, panziók bútorainak készítését.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy eddigi munkáink során majd minden ügyfelünk maradéktalanul elégedett volt, és a későbbiekben is vállalkozásunkat kereste fel, vagy ajánlotta ismerőseinek, hogy segítségére legyünk álmai, elképzelései megvalósításában.

 

az OMFA csapata

 

Hívjon bennünket, nem fog csalódni!

Amit kínálunk

  •  Konyhabútor tervezés
  •  Konyhabútor készítés
  •  Egyedi bútor tervezés
  •  Egyedi bútor gyártás
  •  Belső terek teljes körű belsőépítészeti
     tervezése, bútorozása

Mit mondanak Vevöink?

Nagyon sok örömöt szerzett a pontos munkájával. Ezért is szeretném megkérni, hogy segítségemre legyen egy új feladat megoldásában! Várom hívását!

 

Szívós Márta

 

A konyhánk meglehetősen kicsi méretű. A hagyományos (gyári) típuskonyhabútor igen sok helyet elfoglalt, ám rakodótere, munkaasztala alig volt, miközben több négyméternyi terület kihasználatlanul tátongott a felső régiókban. Pár évvel ezelőtt döntöttük el, hogy „tégláig” (alul-felül-oldalt) mindent kicserélünk. A véletlen hozott össze bennünket Szabó Lóránddal. Amint a felújítási munkálatok elkezdődtek, mi is leültünk megbeszélni az elképzeléseinket.

 

Bővebben...:

 

Nagyon sok tervem, elvárásom volt a leendő konyhám kinézetével és funkcióival kapcsolatban.

Fontosak számomra a részletek, a beépített világító polctól a kis rekeszekig, a felnyíló ajtótól a sarokszekrényig.

Pontos látványterv alapján készült el a végeredmény, és teljesen olyan, mint amilyennek megterveztem. A legnagyobb fejtörést a sziget munkalapja okozta, mert ez egyben étkezőasztal is, ezért nem egyszerű munkalapot akartunk rá. Végül két darabból tökéletesen összeillesztett "asztal" lett az eredmény, ami ideális hétköznapokon és ünnepeken egyaránt.

 

Bővebben...:
PR Csopor