OMFA

ÚJ KONYHÁT AZ OMFÁTÓL

Hiba
  • The page you are trying to access does not exist.

Hogy készül az Ön Új Konyhája?

 

Arra buzdítjuk Önt, hogy álmodja meg konyháját!

 

 

Ne korlátozza képzelő erejét vélt technikai vagy anyagi szempontok miatt! Mi azon dolgozunk, hogy az Ön elkészült konyhabútora a lakás adottságainak és egyben pénzügyi lehetőségeinek is megfeleljen.
Ezen túl azt is fontosnak tartjuk, hogy Önnek olyan konyhát, konyhabútort készítsünk, ahol jól és harmonikusan érzi magát, ahol inspirációt érez és kiteljesítheti kreatív elképzeléseit.

 

Ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson, fontos hogy segíthessünk már a tervezés során, hogy megosszuk Önnel sokéves gyakorlati tapasztalatunkat, tanácsot adjuk a kreatív megoldásokra.

Már a felmérést is ebben a szellemben végezzük, hiszen ez alapozza meg a jó tervet. A felmérés során gyűjtjük össze azokat a szempontokat is, amelyeket teljesíteni kell majd az elkészült új konyhabútornak.

Az terv tartalmazza a látványtervet és egy részletes technikai leírást.

 

A technikai részletek tartalmazzák, hogy az Ön konyhabútora tömör fából, furnérozott vagy MDF lapokból, illetve bútorlapból készül. (pl. EGGER, KRONOSPAN, FALCO, THERMOPAL, AGT). A tömör fa felületét a kívánt páccal, méhviasszal, természetes olajjal vagy lakkal kezeljük.
A mart felületű MDF fényezést kaphat, a színválaszték szinte korlátlan, a fényezés jellege pedig az egyszerűtől a selyemfényen át a magas fényig terjedhet, melyben visszatükröződik a helyiség és annak fényei...

A bútorlapból készült frontok szegélyezése jó minőségű 0,4 mm, vagy különösen tartós 2 mm vastag ABS. Természetesen vákuumfóliázott frontok alkalmazására is van lehetőség.

A bútor vasalatához (pántok, fióksínek stb.) többek között a világszínvonalú BLUM, HAFELE, SALICE, HARN cégek termékeit használjuk.

 

Az egyéb kiegészítők kiválasztása is fontos szempont. Például az edénycsöpögtető, kifordítható, sarokszekrénybe építhető edénytároló, olaj- és ecettartó, felnyíló teleszkópok stb. széles skálájából választhatunk. A FOREST vagy a HÄFELE márka mellett kívánságára prémium kategóriás PEKA vagy KESSEBÖHMER kényelmi berendezéseket is beépítünk. A TEKA konyhai gépek szállítását is vállaljuk.

 

A megrendelés szerződés aláírásával történik. A szerződés többek között rögzíti a megrendelt konyha paramétereit és a fizetési feltételeket. A gyártás megkezdésének feltétele 50% előleg átadása, melyről természetesen elismervényt vagy előlegszámlát adunk.

  

Következik a gyártás, majd helyszíni szerelés. A megrendelés után megkezdjük a bútor elkészítését. Minden szállítandó részegységet elkészítünk, majd előre egyeztetett időpontban a helyszínre szállítjuk. A munka utolsó fázisa, hogy a helyszínen  összeszereljük és beállítjuk.

Az ár hátralévő 50%-ának kifizetése a kész bútor átvételekor történik. Bútorainkra teljes körű, 2 éves garanciát vállalunk.

 

 

A konyhabútor készítés lépései >>>

 

 

Tegye meg az első lépést, hívjon minket most
a +36 20  952-6956 telefonon!

 

Vagy töltse ki az űrlapot!

 

Amit kínálunk

  •  Konyhabútor tervezés
  •  Konyhabútor készítés
  •  Egyedi bútor tervezés
  •  Egyedi bútor gyártás
  •  Belső terek teljes körű belsőépítészeti
     tervezése, bútorozása

Mit mondanak Vevöink?

Nagyon sok örömöt szerzett a pontos munkájával. Ezért is szeretném megkérni, hogy segítségemre legyen egy új feladat megoldásában! Várom hívását!

 

Szívós Márta

 

A konyhánk meglehetősen kicsi méretű. A hagyományos (gyári) típuskonyhabútor igen sok helyet elfoglalt, ám rakodótere, munkaasztala alig volt, miközben több négyméternyi terület kihasználatlanul tátongott a felső régiókban. Pár évvel ezelőtt döntöttük el, hogy „tégláig” (alul-felül-oldalt) mindent kicserélünk. A véletlen hozott össze bennünket Szabó Lóránddal. Amint a felújítási munkálatok elkezdődtek, mi is leültünk megbeszélni az elképzeléseinket.

 

Bővebben...:

 

Nagyon sok tervem, elvárásom volt a leendő konyhám kinézetével és funkcióival kapcsolatban.

Fontosak számomra a részletek, a beépített világító polctól a kis rekeszekig, a felnyíló ajtótól a sarokszekrényig.

Pontos látványterv alapján készült el a végeredmény, és teljesen olyan, mint amilyennek megterveztem. A legnagyobb fejtörést a sziget munkalapja okozta, mert ez egyben étkezőasztal is, ezért nem egyszerű munkalapot akartunk rá. Végül két darabból tökéletesen összeillesztett "asztal" lett az eredmény, ami ideális hétköznapokon és ünnepeken egyaránt.

 

Bővebben...:
PR Csopor